måndag 21 mars 2011

Lördag

Började lördagen med att vara riktigt taggad. Solen sken lite och jag körde till Ystad. Stereon på högsta volym och lyssnade på gamla låtar som jag och Louise lyssnade på  för längesen. Plockade upp Louise i Ystad och körde hem till min mamma och började dricka lite cider och vin. Sen kom Sanne och Vi snackade massa galna minnen och lyssnade på musik. Tror det var typ 3 år sedan vi festade tillsammans. Galet skoj var det. Tänk vilka tidern det var innan när vi var ute VARJE fredag och lördag. Man bestämde ju inte ens att man skulle ses utan det var givet att fredagarna spenderades på Karl kryss direkt när Louise slutade jobba.
Vid halv 8 körde vi och plockade upp Sara och sen ner på stan för att äta på Bröderna M. Snacka om att det blev livat där inne när vi kom. 4  glada tjejer. Det kan ju inte varit lätt att ha med oss att göra. =) Det blev i alla fall en väldigt lyckad kväll. Fantastiskt trevligt och det måste göras om snart.
Nästa gång blir det vin och mat hemma. Tiden gick ju så fort när vi var hemma och det var ju då vi hade roligt när vi satt och lyssnade på gamla låtar och skrattade högljutt.

1 kommentar:

Mrsregiiina sa...

En otroligt härlig kväll =)
Men nästa gång låter fint, vin och käk kan vi fixa tillsammans nästa gång som du säger!!, tiden bara försvann när vi satt hemma hos dig!!

Puss!